TW's Gin-Gezever

Evenement start op: 2017-05-12 20:00:00 (afgelopen)

Verlangen jullie ook naar een gezellige zomeravond met een cocktail in de hand?
Dan is onze Gin-Gezever ||| hier ideaal voor! Net zoals vorig jaar blijft ons concept hetzelfde. Er zullen die avond drie verschillende Gin's te verkrijgen zijn aan democratische prijzen.
Een avond waarbij je (hopelijk) op ons terras kan chillen met je vrienden terwijl je geniet van een heerlijke gin tonic!

We horen het jou al denken: welke gin tonic's kunnen wij daar drinken?

BULLDOG €5
Subtiele toetsen van jeneverbessen die overgaan in een frisse harmonie van vele planten zoals dragon en papaver. Bij het verder nippen van deze gin kan men steeds nieuwe smaken onderscheiden waarbij lavendel, citrus en jeneverbes blijven domineren.

BLEU D'ARGENT €4,5
Bleu d'argent is een Franse gin. Koriander en anijs zijn de eerste smaken die opvallen bij deze gin. Daarbij sluipt er ook nog wat citrus in, maar alles bij elkaar heeft deze gin geen uitgesproken geur.

MASTER'S SELECTION €5
Deze gin is afkomstig uit Spanje. Bij de eerste destillatie worden de basisbotanicals jeneverbessen, koriander en kardemom gebruikt. Bij de tweede distillatie worden citroenschillen die meer dan een jaar gemacereerd zijn toegevoegd. Een derde maal wordt de gin gedistilleerd zodat ze een zuivere premium gin verkrijgen.
De smaak is zacht, met tinten kruiden en een frisse, bittere afdronk door de citroenschillen.

** Fever Tree tonicwater is optioneel voor 1 euro extra!

Tot dan?!