TW: Cocktailquiz 3.0

Evenement start op: 2018-09-28 19:30:00 (afgelopen)

Het is weer bijna zo ver! Op Vrijdag 28 september gaat de jaarlijkse cocktailquiz terug door in JH Ter Walle.

***************CONCEPT***************
Zoals je al kan raden is dit geen gewone quiz! Hoe beter je presteert hoe meer cocktails je team verdient! De quiz bestaat uit een aantal ronden, afhankelijk van hoe je die ronde gescoord hebt zal je cocktails ontvangen! De sterke quizzers kunnen tot wel 11 cocktails per persoon verdienen! Aan mensen die gewoon meedoen voor de sfeer wordt ook gedacht, zo zal je op zijn minst 3 cocktails per persoon ontvangen! Indien het echt niet meezit en toch dorst hebt zullen de cocktails ook te verkrijgen zijn aan schappelijke prijzen.

**************PRAKTISCH**************
Maximaal aantal Leden/ploeg: 5
Kostprijs: € 65/ploeg

Deuren: 19u30
Quiz start om 20u stipt!

Aangezien de quiz in TW zelf doorgaat zijn de plaatsen zeer beperkt! Snel zijn is dus de boodschap!

*************INSCHRIJVING************
Om in te schrijven vult u volgend document in: https://goo.gl/forms/9wYpvMLPDwq2OACw2 . hierna zal U dan een mail ontvangen met de vraag om het inschrijvingsgeld te storten op de rekening van het Jeugdhuis. Uw inschrijving is pas compleet indien de betaling is ontvangen.

****************LET OP*****************
Mensen jonger dan 18 jaar kunnen (om duidelijke redenen) NIET deelnemen aan deze quiz. De organisatie behoudt zichzelf het recht voor legitimatie te vragen aan de deelnemer. Ter verduidelijking: Mensen geboren na 29 september 2000 kunnen niet worden toegelaten.