TW: Cocktailquiz 2.0

Evenement start op: 2017-09-30 19:30:00 (afgelopen)

In de euforie van vorig jaar werd er aangekondigd dat er een tweede editie ginge komen. Belofte maakt schuld, daarom komt er op 30 September een nieuwe cocktailquiz!

***************CONCEPT***************
Zoals je al kan raden is dit geen gewone quiz! Hoe beter je presteert hoe meer cocktails je team verdient! De quiz bestaat uit een aantal ronden, afhankelijk van hoe je die ronde gescoord hebt zal je cocktails ontvangen! De sterke quizzers kunnen tot wel 11 cocktails per persoon verdienen! Aan mensen die gewoon meedoen voor de sfeer wordt ook gedacht, zo zal je op zijn minst 3 cocktails per persoon ontvangen! Indien het echt niet meezit en toch dorst hebt zullen de cocktails ook te verkrijgen zijn aan schappelijke prijzen.

**************PRAKTISCH**************
Maximaal aantal Leden/ploeg: 5
Kostprijs: € 65/ploeg

Deuren: 19u30
Quiz start om 20u stipt!

Aangezien de quiz in TW zelf doorgaat zijn de plaatsen zeer beperkt! Snel zijn is dus de boodschap!

*************INSCHRIJVING************
Om in te schrijven vult u volgend document in: https://goo.gl/forms/9ypC0QnG42M2qbA92. hierna zal U dan een mail ontvangen met de vraag om het inschrijvingsgeld te storten op de rekening van het Jeugdhuis. Uw inschrijving is pas compleet indien de betaling is ontvangen.

PS: Indien uw voltallige ploeg nog niet gekend is op moment van inschrijving dient u niet alle deelnemers door te sturen zolang u verder rekening houdt met onderstaande:

****************LET OP*****************
Mensen jonger dan 18 jaar kunnen (om duidelijke redenen) NIET deelnemen aan deze quiz. De organisatie behoudt zichzelf het recht voor legitimatie te vragen aan de deelnemer. Ter verduidelijking: Mensen geboren na 30 september 1999 kunnen niet worden toegelaten.

Gerelateerde Albums

Cocktailquiz 2.0